© Inspiration World ®

 

© World Guide ®
Успех ✔ Щастие
Интересни #идейки
Полезни съвети
Бизнес идейки
Натурална козметика
#Trendy #Мода
Контакт



Бизнес идейки / Бизнес

26 Март 11, 11:44 / Автор: Мариан Божинов
Проектиране на сайтове (Web-дизайн)


Уменията за проектиране на сайтове фактически могат да бъдат придобити много бързо, но повечето хора не искат да придобият това умение. Намерете софтуер за web-дизайн, който разбирате достатъчно добре. Потърсете, например на www.download.com. Купете книги, които да разширят познанията Ви относно софтуера за дизайн на страници. След това започнете да разглеждате страниците в интернет и вижте тези, които носят печалба.

Лесният път, във Вашия случай, е да направите проекти на няколко шаблона, които ще ползвате за основната си работа. След това само ще обединявате предварително подготвените базови конструкции, които вършат работа за повечето успешни сайтове, ще променяте цветовете и ще слагате картинки. Това значително ще покачи бързината на Вашата работа и ще Ви помогне да предоставяте качествено обслужване за своите клиенти.

Най-добрия трафик, който можете да получите, се дължи на добрите препоръки от удовлетворените клиенти. Подобен по големина трафик създават търсачките.

Ако темата на Вашия сайт е как да позиционирате един сайт в първите 20 в списъка на търсачките, след търсенето по определени “ключови” думи, то можете да бъдете сигурен, че трафикът към Вашия сайт ще бъде стабилен всеки ден. Комбинирайте това с един добър дизайн и добри текстове и само гледайте как печалбите Ви растат. Всеки иска да получи желаните първи 20 позиции в търсачките.

Най-големият недостатък в този вид услуги е, че собственият Ви сайт винаги трябва да се намира сред първите 20 в търсачките. Друг недостатък е, че самите търсачки не обичат хората, които се опитват да получат тези първи позиции. Затова трябва да сте готови да се учите да преодолявате новите пречки. Свършете Вашата работа, за да бъдете наистина човек, който гарантира осигуряването на трафик към всеки един сайт.

 

Знаете ли, че с помощта на електронните си бюлетини или реклами можете да покачите посещаемостта на сайта си с 18 до 50 пъти? Много от собствениците на сайтове, които са изключително загрижени за трафика към сайта си, никога не спират да харчат своето време за писане на материали за своя сайт. Всъщност, те дори не знаят дали писането им има ефект. Не позволявайте това да се случи и с Вас!

Започнете да изучавате всичко, което намерите, за съставянето на обяви и рекламни текстове. Учете се от «баш майсторите», такива като Brian Keith Voilles и Ted Nicholas. Намерете ръководства, които ще Ви научат как да пишете сами рекламни текстове. Разгледайте всяко едно рекламно писмо от Вашата поща. Обърнете внимание върху това, какви реклами Ви се струват добри, а какви са «вторични суровини». Опитайте сами да напишете добри рекламни текстове, като ползвате добрите практики, които сте открили.

Това е нещото, което всеки сайт желае да има – да се знае за него в мрежата. Станете експерт по този въпрос. В случая много важно е да знаете, как да проектирате сайтове така, че да предизвиквате желание другите сайтове да направят връзка към Вас. Можете да сложите скриптове, които автоматически ще регистрират какви други сайтове са направили връзка към Вашия сайт (вижте главата за генерирането на трафик) и след това започнете работата си с клиенти. Намерете други сайтове със същата тематика, които добре се посещават и им предложете да размените връзките. Имената на тези сайтове можете да намерите сред първите 20 в търсачките, в списанията или във връзките на другите сайтове. Добра стратегия за Вас е да намерите какви връзки се намират на интересуващият Ви сайт с висок трафик. После предложете на сайтовете, свързани с «големия» сайт, да обменят връзките си с Вас.

Обмяната на връзки с други сайтове не дава висок и бърз допълнителен трафик, както някои от другите начини, но се явява последователен генератор на трафик.
Този вид дизайн, в това число рекламата чрез банер, вероятно се явява най-популярната форма на рекламиране в мрежата. Средната «продължителност на живот» на един банер е от 2 до 8 седмици до момента, в който ефективността му започне значително да намалява. По този начин, винаги има потребност от нови банери и Вие може да имате дългосрочни печалби от едни и същи клиенти, които ще се връщат към Вас пак и пак. Тайната на този вид услуга е да намерите точните инструменти за работа (препоръчвам да започнете от Paint Shop Pro, който ще намерите в
www.download.com) и да се учите колкото можете повече да правите банери, предизвикващи максимален брой «кликвания». След това тренирайте и опитвайте различните дизайни.

 


3.3191