© Inspiration World ®

 

© World Guide ®
Успех ✔ Щастие
Интересни #идейки
Полезни съвети
Бизнес идейки
Натурална козметика
#Trendy #Мода
Контакт



Бизнес идейки / Интересни

02 Април 11, 22:05
Автоматична библиотека

Вендингът днес е един от най-популярните видове бизнес, а вендинговите автомати се използват далеч не само за продажба на снекове и вода. Чрез съвременните автомати може да  се купи гореща и свежа пица, обувки, чадър и даже инвестиции в злато. И спектъра за варианти за използване на тези автомати постоянно се разширява.

В Polk County, Флорида са били сложени автомати-библиотеки, в които може да се вземе книга под наем. Тези автомати са много удобни за читателите, те работят денонощно и без почивка. Единствения недостатък – не може да се поровите из книгите, да ги разгледате, да почетете, избирайки си книга. Но сътрудниците на библиотеката, които са измислили тази идея, уверяват, че автоматите-библиотеки са пълни с бестселъри, тук е трудно да сбъркаш при избора.

Освен популярните книги, през автомата може да се вземе ДВД-диск даже под наем. И двете могат да се вземат с библиотечна карта. Идеята да се направи автоматична  библиотека е много интересна, а най-важното е че е проста за изпълнение.

Но при всички случаи – идеята е ясна – максимум удобство и достъпност за читателите. Сътрудниците на градската библиотека се надяват, че такива автоматични библиотеки могат да затвърдят полезния навик на съвременния градски жител да чете реални книги.


3.5143