© Inspiration World ®

 

© World Guide ®
Успех ✔ Щастие
Интересни #идейки
Полезни съвети
Бизнес идейки
Натурална козметика
#Trendy #Мода
Контакт



Полезни съвети / Лейди

06 Април 11, 11:34
Пет начина да изглеждате по-млади

Не е тайна, че възрастта на жените често се определя не от количеството на изживяни години, а с това, как тя изглежда. Съществуват няколко способа, помагащи да изглеждате по-млади от годините си.

Стойка
Правилната стойка е важна не само за здравето на гръбнака. Хората, равно държащи гърба си, изглеждат по-стройни и млади, чувстват се по-уверено. Лошата стойка - това е, най-напред, слаби мускули, при това не само мускулите на гърба, както е прието да се смята, но и практически всички основни групи мускули. Контролирайте това, как седите на стола, как стоите, как ходите. Не е лесно да се научите да държите гърба си изправен, но за това пък резултата ще ви зарадва.

Грим
Казват, че до 20 години жената има лице, с което се е родила, а след 20 - това, което е заслужила. Към 25 години повечето жени вече знаят, как да се покажат от добрата си страна и започват да се грижат за себе си по-усърдно, отколкото до преди това. Откажете се от ярките сенки, червила, избирайте натурални оттенъци. За да изглеждате по-свежи, използвайте блясък за устни с розов или кайсиев цвят, пастелени сенки и руж.

Усмивка

Стресът и нервозността не само убиват нервните клетки, те още и правят лицето ви напрегнато. Постарайте се  да не попадате в стресоби ситуации или да възприемате неприятностите по-малко болезнено. Когато човек се усмихва, когато искрено се старае да се радва, се минимизира стресовото въздействие на организма. Щастливата усмивка е най-голямото украшение за жената. Но не забравяйте, че с времето зъбите пожълтяват от кафето, чая, червеното вино и никотина. Редовно посещавайте стоматолога и ползвайте качествени пасти с ефективно избелване.
Сън
Възрастта на жената се удвоява, ако тя не си почива пълноценно. Осигурете си здрав сън. Нашият организъм се нуждае от не по-малко от 8 часа сън за възстановяване на силите. Спете в добре проветряема стая, понеже през нощта кожата има особена необходимост от приток на кислород.

Дрехи
За да изглеждате по-млади, съвсем не е задължително да носите къси поли и топик. Ако жената се опитва да се подмлади, носейки младежки дрехи, това често изглежда нелепо. Подбирайте качествена тъкан, експериментирайте с дрехи, удължаващи силуета. Откажете се от пайети. И винаги помнете, че най-важното в избора на гардероб - това е неговата уместност.

Обувки онлайн


3.4643