© Inspiration World ®

 

© World Guide ®
Успех ✔ Щастие
Интересни #идейки
Полезни съвети
Бизнес идейки
Натурална козметика
#Trendy #Мода
Контакт



Полезни съвети / Лейди

06 Април 11, 15:11
Звездни тайни за красота и здраве

 

Звездные секреты красоты и здоровья

Здравословния образ на живот вилияе на нашето физическо и психично състояние. Известните често стават пример за подражание за нас . Ние искаме да имаме същата фигура като тях, но се страхуваме, че трябва да положим прекалено много усилия за това . Обаче някои тайни на знаменитостите по отношение на здравето, ще ни помогнат да станем по-близки до желаната цел - да имаме здраво и привлекателно тяло.
На услугите на известните са цели екипи от диетолози, треньори, които разработват най-ефективните приеми за поддържане на красотата и здравето. Те обхващат областта на храненето, красотата и други, не по-малковажни аспекти от всекидневния живот. Следвайки примера на знаменитостите и променяйки своя дневен режим в съответствие с техния образ на живот, може да достигнем потресаващи резултати.

  • Сън

Съня има огромно влияние на нашето здраве, за това е необходимо да зачитаме както качеството, така и количеството часове, проведени в царството на Морфей. Недоспиването е начало за сериозни проблеми със здравето.
Необходимо е да спим не по-малко от осем часа в денонощието, при това трябва да си създадем идеални условия за сън. Не трябва да ни пречат телевизор, светлина, екрана на компютъра и др.
Едно от златните правила на фън-шуй -  е отстраняването на всички електрически устройства в спалнята, присъствието на които може да доведе до умора и изтощение.

 

  • Хранене

Звездные секреты красотыЧестите приеми на храна на малки порции - ключът към правилното храносмилане. Следвайте примера на Кетрин Хейгл и Ева Лонгория, които приемат храна, наситена с питателни вещества 5-6 пъти на ден на малки порции.
По-редки приеми на храна могат да доведът до подуване на стомаха, разстройство и забавено храносмилане.
 

  • Зелен чай

Зеления чай, употребяван сутрин, помага за повишаването на енергията. Той включва бодростта за цял ден, а вечер няма да се чувствате изморени.
Антиоксидантите и витамините, съдържащи се в зеления чай помагат да настроите метаболизма на правилно действие. Чаят благотворно влияе на настроението и силуета. Зеления чай е любима напитка на Гуинет Полтроу и Опра Уинфри. Освен гореописаните качества, зеления чай намалява желанието за сладко, понеже е способен да контролира изработването на инсулин в организма.

  • Spa-процедури

Звездные секреты красотыSpa-процедурите са идеално средство за релаксация, което е немаловажно в наше време.
В случай на голяма заетост, организирайте спа-процедури вкъщи. В тях са включени масаж, гореща успокояваща вана, която е отлично средство за премахване на токсините от организма, отпускане на мускулите и успокояване на нервната система.
Различните методи спа, от просто към сложно, например - масаж с горещи камъни, любими процедури на Ева Мендес и Алисия Кис, способстват подобряване на здравето.

 

  • Вода

Последвайте примера на Дженифър Анистън и Деми Мур, които пият не по-малко от два литра вода на ден с цел да се отърват от излишните килограми и извеждането от организма на вредните вещества. Имайте предвид, че трябва да пиете именно вода, а не сладки или алкохолни напитки.


3.752