© Inspiration World ®

 

© World Guide ®
Успех ✔ Щастие
Интересни #идейки
Полезни съвети
Бизнес идейки
Натурална козметика
#Trendy #Мода
Контакт



Полезни съвети / Лейди

06 Април 11, 15:18
Как да удължим миглите и да им придадем гъстота в домашни условия?

 

Длинные ресницы

Ако искате винаги да имате омагьосващ, очароватеен поглед, обърнете внимание на миглите си, опитайте да ги удължите с помощта на народни средства или използвайте процедура за присаждане на мигли, ако искате незабавен резултат. 
Домашните средства за удължаване на миглите - това е алтернатива на салоните за красота. Обикновено техния състав е по-малко агресивен, отколкото други химични вещества, които се използват в света на красотата. Нашите мигли подчертават красотата на погледа, напълват го със загадъчност и пикантност. Възможно, вие ще се учудите, но има природни способи, които ще помогнат да удължите миглите си и да ги направите по-гъсти и здрави, без да излизате от вкъщи. Ето някои от проверените от времето методи

  • Зехтин - сигурно вече за никой не е тайна, че именно той много способства за растежа на косата и има чудесно въздействие на кожата. Нашите мигли също могат да се възползват от неговите уникални своиства. Капнете няколко капки от зехтина на памучен тампон и го приложете към миглите. Оставете за 5 минути, след това измийте очите с топла вода. Това ще помогне да отстраните остатъците от спирала от очите си и ще направи миглите блестящи и копринени.Такава процедура следва да се прилага около 4 седмици до получаване на максимално добър резултат.
  • Витамини - отсъствието на жизнено важни витамини в нашия организъм също може да доведе до чупливост и увехналост на вашите мигли.Редовното употребяване на витамини като В и Dима решаващо значение за увеличаването на съпротивлението на нашите мигли към такива вредни фактори, като неправилното използване на спирала. Фоликулите на косъма имат нужда от особено отношение, особено когато ги излагаме на различни сурови условия. Освен това, миглите растат значително по-бавно, от косата, за това грижата за тях е особено важна.
  • Вазелин - още един достатъчно стар метод за грижа за косата и миглите. Той обогатява вашите мигли с подхранващи вещества. Той следва да се нанася на миглите с помощта на четка за през нощта, а сутрин да се измие с вода. Ако правите тази процедура редовно, вие ще достигнете много добри резултати.

  • Отървете се от щипките за извиване на миглите. Не ги използвайте поне за един месец за да дадете почивка на миглите, а на фоликулите да станат по-плътни. Щипките много силно увреждат миглите, чупят тяхната структура, за това се постарайте да ги използвате колкото море по-рядко.
  • Витамин Е (масло) - е добро средство против окапване на косата и подобряване на растежа на миглите. Него може да си купите във всяка аптека. Нанася се с помощта на четчица. Това трябва да се прави много внимателно. Прилагайте в продължение на 1 месец и вашите мигли ще укрепнат значително и ще станат по-гъсти.
Както виждате, не винаги трябва да прибягвате до скъпи козметични процедури или радикални методи за да имате красиви, гъсти и здрави мигли. Понякога е достатъчно да се възползвате от някои прости и нескъпи, но много действени природни средства..


3.5505